Zoon Gilbert lucky charm voor Cavs

Door

Cleveland Cavaliers eigenaar Dan Gilbert zal zijn held sturen naar de NBA loterij volgende week om geluk te hebben. Zoals altijd zal zijn zoon zijn uiterste best willen doen. De 14-jarige zoon, die werd geboren met neurofibromatose, zal op het podium staan in New Jersey volgende dinsdag, en de Cavaliers hopen er de eerste keuze in de draft binnen te halen. Volgens Gilbert is er niemand beter om te sturen dan zijn zoon.

,,Zelfs na een hersenoperatie, het verlies van zicht in één van zijn ogen, vier harde beurten chemotherapie en veel te veel bezoeken aan de dokter en het hospitaal, blijft hij de gelukkigste en meest optimistische persoon die ik ken,” zei Gilbert.

Dan Gilbert zal ook aanwezig zijn om alles te bekijken. Cavs mede-eigenaar Jeff Cohen zal de loterij in de gaten houden om te zien hoe de volgorde van de Draft zal zijn. De Cavs eindigden met het tweede slechtste record in de NBA vorig seizoen na het vertrek van LeBron James. Momenteel hebben ze twee keuzes in de eerste ronde van de draft en het tweede hoogste aantal pingpongballetjes om mogelijk de eerste keuze in de draft te hebben. In 2003 hadden ze die plaats en daarmee hebben ze sterspeler LeBron James rechtstreeks uit high school gekozen.

Nick Gilbert hoopt dat zijn aanwezigheid wat aandacht en geld zal opbrengen voor de kindern met zijn ziekte. 1 op de 3000 kampt ermee. Hij wil ook de Cavs geluk brengen: ,,Ik ben enthousiast om de Cavaliers te vertegenwoordigen. Ik wil alles doen wat ik kan om hen aan de eerste pick te helpen en om wat geld samen te krijgen voor het goede doel,” besloot Gilbert jr.

Foto: www.opposingviews.com

 

Ook leuk om te lezen