‘Zondag maximumtemperatuur van -16 in Green Bay’

Door

Seattle Seahawks v Green Bay Packers
Het lijkt een koude zondagmiddag te worden voor fans en spelers van de Green Bay Packers en San Francisco 49ers. Volgens Wunderground wordt het tijdens gametime maximaal zestien graden Celsius onder nul. Maximum, als in: op z’n warmst.

Tel daar nog eens de wind bij op en de gevoelstemperatuur komt uit rond de -23 graden Celsius. De kans is ook aanwezig dat het nòg kouder wordt.

Ice Bowl
Het is geen unieke weersituatie in de NFL en zeker niet in Green Bay. Zo werd ook de beruchte ‘Ice Bowl’ gespeeld op Lambeau Field in 1967 tussen de Packers en de Dallas Cowboys.

Zie hier een mooi filmpje over die wedstrijd:

Foto: Getty Images

7 Reacties
 1. Jeroen H 7 jaar ago

  Bizar! Gaat het dan wel door?

 2. jacko 7 jaar ago

  NFL gaat altijd door, twee jaar geleden is er wel een wedstrijd uitgesteld omdat de reis naar het stadion te gevaarlijk zou zijn voor de toeschouwers en men bang was voor claims bij ongelukken. Weet even niet meer welke maar er werden hele programma’s gevuld met de vraag of dit wel of niet moest. Ach en dit is gewoon lekker Packers weer :-). En het nieuws dat Pussy Cutler bij Chicago heeft bijgetekend is natuurlijk hartverwarmend voor Packer fans. Die laat het altijd afweten als het er om gaat spannen.

 3. Jeroen H 7 jaar ago

  Ongelooflijk. Zien we dan dezelfde taferelen als in het filmpje? Bijna epische beelden zijn dat!!

 4. Lennard 7 jaar ago

  Er is een paar jaar terug wel een wedstrijd van Detroit afgelast omdat het dak van het stadion was ingestort onder het gewicht van de sneeuw

 5. Sicktus 7 jaar ago

  Go Pack Go!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen