Zbikowski wint vierde kamp met knockout

Door

Baltimore Ravens safety Tom Zbikowski was indrukwekkend zaterdagavond tijdens zijn 4e bokskamp in het WinStar Casino. Hij sloeg in de eerste ronde Blake Warner knockout.


Scheidsrechter Vic Drakulich stopte de kamp op 2:20 in de ronde nadat Zbikowski (4-0, 3 knockouts) Warner (1-3) in een neutrale hoek sloeg na een uppercut tegen de zijkant van zijn gezicht.

Zbikowski zag er scherp uit met zijn 90 kilogram. Hij deelde de eerste klap uit, een rechtse stoot. Toen gaf hij een linkse hoek tegen het hoofd, gevolgd door twee stoten tegen het lichaam. De fans werden wild en Warner maande Zbikowski aan om te blijven slaan.

De safety deed wat hem werd gevraagd. Hij gaf een rechtse uppercut tegen de kin van Warner gevolgd met meer lichaamsstoten. ,,Ik moest die lichaamsstoten raak slaan,” zei Zbikowski met een glimlach toen de kamp ten einde was.

In zijn laatste gevecht, op 26 maart, won Zbikowski met een unanieme beslissing tegen Caleb Grummet maar zijn caoch was niet tevreden. Emanuel Steward keerde terug naar de basics in de fitness.

,,Die laatste kamp was een goede ervaring,” zei Zbikowski. ,,Het is hier niet meer bij de amateurs, je kan niet blijven slaan. De jury kijkt voor de echt rak slagen.”

Foto: Emblitz.com

 

Ook leuk om te lezen