Zbikowski niet te stoppen in boksring

Door

Nu de NFL al enkele weken te kampen heeft met een lockout, proberen spelers hun geluk in een andere tak van sport. Chad Ochocinco beproeft op dit moment zijn geluk in het voetbal , terwijl Tom Zbikowski tegenwoordig actief is al bosker.

Zbikowski scoorde nu al 3 op 3 tijdens zijn kortstondige professionele bokscarrière. De safety van de Baltimore Ravens werd zaterdagavond tot de unanieme winnaar gekozen gedurende zijn wedstrijd tegen Caleb ‘True Grit’ Grummet in Atlantic City. Hij kreeg van alle juryleden de beste kaarten: 39-36, 39-36 en 38-37.

Dit was de zwaarste uitdaging tot nog toe voor Zbikowski, die in zijn vorige kampen steeds een technische knock-out kon geven in de eerste ronde.

Zijn laatste kamp was op 12 maart, toen hij Richard Bryant tegen het canvas sloeg. Zijn volgende kamp zal binnenkort plaatsvinden in een casino even buiten Dallas.

Zbikowski, die nog steeds een nieuw contract moet tekenen bij de Ravens als restricted free agent, kan een unrestricted free agent worden in 2012, afgezien van de nieuwe arbeidsovereenkomst.

,,Zonder twijfel zou dit mijn perfecte wereld kunnen zijn,” liet Zbikowski maandag weten.

,,Andere mensen zien het misschien niet zo, maar als we het uitgewerkt krijgen kan ik tijdens het seizoen wedstrijden spelen in M&T Bank Stadium in Baltimore en buiten het seizoen boksen in hetzelfde stadion.”

Steun van de eigenaar van de Ravens, Steve Bisciotti, heeft hij alleszins al, die zei dat wat Zbikowski in de ring deed ‘fantastisch’ is.

Foto

Ook leuk om te lezen