YIRO komt met eigen Nederlandstalige NFL-show: Touchdown LIVE

Door

Super Bowl XLIX - New England Patriots v Seattle Seahawks

Vanaf komende zondag kunnen NFL-fans wekelijks genieten van een Nederlandstalige live online NFL-show op YouTube: Touchdown LIVE.

Vanaf 17:00 nemen Saman Alzahawi en Justin Kevenaar de NFL-week door met met elkaar en de kijkers, blikken terug op Thursday Night Football en kijken vooruit op de wedstrijden die op zondagavond plaatsvinden.

,,Dynamiek, snelheid, passie en de NFL. De perfecte ingrediënten voor een lekker programma over de mooiste competitie,” vertelt Alzahawi enthousiast.

Justin: ,,Ik kan daar niks aan toevoegen, behalve dat ik er ook erg uitkijk naar het interactieve gedeelte van de show. We gaan Skypen met kenners uit de Verenigde Staten, maar ook de kijkers spelen een belangrijke rol. Zo kunnen ze tijdens de show vragen stellen via Twitter en die zullen wij dan beantwoorden.”

Het programma is een initiatief van YIRO, bekend van het populaire YouTube Kanaal FC Afkicken. Oprichters Joris Boerhof en Neal Petersen over Touchdown LIVE: ,,Onze missie is eigen online sportprogramma’s creëren met enthousiaste en gedreven talenten voor de echte fans , zoals wij ook al met voetbal (FC Afkicken) en de NBA (Buckets) doen. Touchdown LIVE is daar een mooie volgende stap in,” aldus Boerhof. Petersen vult aan. ,,Met de passie en kennis van Justin en Saman ben ik ervan overtuigd dat we wekelijks een zeer boeiend programma kunnen maken voor de Nederlandstalige NFL-fan.”

Tip van ons: Abonneer je alvast op het Touchdown LIVE YouTube-kanaal en mis niks!

2 Reacties
  1. Yann Kiefte 4 jaar ago

    Als je je Xbox one bij de instellingen op taal Engels en land Verenigde staten zet kun je de app NFL on Xbox one downloaden, die is echt super, alle beelden, interviews etc, na het downloaden kun je je Xbox one gewoon weer op Nederlands zetten.

  2. Hans 4 jaar ago

    Dit is echt goed nieuws. Ben nu al fan!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen