WWE News: Cody Rhodes, WWE in Ahoy

Door

Cody Rhodes geblesseerd
WWE heeft op WWE.com bevestigd dat Cody Rhodes tijdens de TV-opnames van WWE Main Event in Cleveland, Ohio een hersenschudding en schouderblessure heeft opgelopen.

Rhodes viel op een vreemde manier na een backdrop van Kane in de WWE Tag Team Championship Match tussen Team Hell No (Kane & Daniel Bryan) en de Rhodes Scholars (Cody Rhodes & Damien Sandow).

Het is nog onduidelijk of Cody zondag zijn opwachting kan maken in de Survivor Series Match tussen Team Ziggler, waar hij deel van uitmaakt, en Team Foley.

‘Stone Cold’ Steve Austin
‘Stone Cold’ Steve Austin heeft in een interview met The Score verteld waarom de dream match tussen Austin en Hulk Hogan nooit heeft plaats gevonden. “Ik denk dat ik gewoon niet met die man in de ring wilde stappen.”

Austin presenteert momenteel het succesvolle TV-programma Redneck Island op CMT.

‘Stone Cold’ vertelde bovendien dat hij lichamelijk instaat is om nog een keer in de ring te stappen. “I can open a can of whoop ass on the entire locker room.” De populairste Superstar in de geschiedenis van de WWE heeft echter nog geen contact gehad met de WWE over een mogelijke terugkeer in de ring.

Survivor Series
WWE heeft bekend gemaakt dat Zack Ryder & Santino Marella het opnemen tegen 3MB in de Survivor Series pre show op YouTube. De volledige Survivor Series (zondag 18 november in Indianapolis) line up ziet er als volgt uit:

WWE Championship Triple Threat Match
CM Punk vs. Ryback vs. John Cena

World Heavyweight Championship Match
Big Show vs. Sheamus

Divas Championship Match
Eve vs. Kaitlyn

United States Championship Match
Antonio Cesaro vs. R-Truth

Traditional Five On Five Survivor Series Match
Team Ziggler vs. Team Foley

  • Team Ziggler: Dolph Ziggler, Wade Barrett, Alberto del Rio, Cody Rhodes en Damian Sandow
  • Team Foley: Kofi Kingston, Kane, Daniel Bryan, Randy Orton en The Miz

WWE on YouTube pre show match
Zack Ryder & Santino Marella vs. 3MB

WWE in Ahoy Rotterdam
Op woensdag 17 april 2013 komt de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour naar Ahoy Rotterdam. Inmiddels zijn de ringzijde kaarten uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de arena en 1e ring. Kaarten zijn te bestellen via eventim.nl, 0900 – 1330 (€ 0,45 p/m) en de VVV Ticketpoints.

Na de succesvolle WWE SmackDown World Tour in Brussel keert de WWE ook in 2013 terug naar België. De WWE Raw Superstars en Diva’s komen op woensdag 24 april naar de Country Hall in Luik voor de WrestleMania Revenge Tour. Kaarten voor deze show zijn te bestellen via: sherpa.be.

Ook leuk om te lezen