WWE: Boek Daniel Bryan bestseller, Stardust vs. Stephen Amell

Door

20150520_LIGHT_DBYesBook_HP2
Daniel Bryan heeft op Twitter bekendgemaakt dat zijn autobiografie “Yes! My Improbable Journey to the Main Event of WrestleMania” officieel in The New York Times Best Sellers lijst staat. In het boek is Daniel Bryan erg openhartig over zijn carrière, WWE en zijn recente blessures. Op de website van WWE kun je de eerste twee hoofdstukken van Daniel Bryans autobiografie gratis lezen.

Stardust vs. Stephen Amell
amellstardust

WWE superster Stardust is in een social-media war terechtgekomen met acteur Stephen Amell. Wij kennen Amell vooral van zijn hoofdrol in de hitserie Arrow. Eind mei was er al een confrontatie tussen de twee heren tijdens een live uitzending van WWE.

Sinds zijn terugkeer na het verlies van zijn vader, WWE Hall of Famer Dusty Rhodes, heeft Stardust zijn pijlen wederom gericht op Amell. Na de winst op R-Truth afgelopen Smackdown pakte Stardust de microfoon en sprak hij woorden die verdacht veel lijken op de catchphrase van Stephen Amell in Arrow: “You have failed this city!”


Dit lokte natuurlijk een reactie uit van Stephen Amell, welke volgde via Facebook:

Stardust stole my line. Somebody point me in the direction of the WWE Universe. It’s on.

Posted by Stephen Amell on Thursday, July 30, 2015

Inmiddels wordt er uitgebreid gespeculeerd over een match tussen de twee heren. Of dit inderdaad gaat gebeuren, is nog niet bekend.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen