Who’s better, who’s best (#33): Randy Moss

Door

Who’s better, who’s best nummer 33: Randy Moss

Randy Moss werd in de eerste ronde van de 1998 draft gekozen door de Minnesota Vikings. Hij hoorde als 21e zijn naam genoemd worden. Dat was lager dan gedacht, maar enkele ploegen wilden hem niet kiezen door zijn problemen gedurende zijn college tijd.

Gezien zijn laatste seizoen zou je het niet zeggen, maar Moss is op weg om één van de beste receivers aller tijden te worden.

Hij begon zijn carrière bij de Vikings waar hij in zijn eerste seizoen meteen al 17 touchdownpassen ving. Hij speelde er zeven seizoenen en ving er in totaal 90 touchdownpassen. Hij speelde daarna twee matige seizoenen bij de Oakland Raiders, voordat hij de pannen van het dak te speelde bij de New England Patriots.

Vorig seizoen raakte hij even van zijn parcours en speelde bij drie teams, de Patriots, de Minnesota Vikings en de Tennessee Titans.

In zijn loopbaan kon de receiver al 153 touchdownpassen vangen, heeft 14858 yards receiving en moet nog 46 ballen vangen om aan 1000 receptions te raken. Hij speelde al zeven maal in de Pro Bowl en heeft het record van meeste touchdownrecepties in een seizoen, 23 in 2007.

Foto: blogs.twincities.com

Ook leuk om te lezen