Weergaloze Andrelton Simmons in zege op Padres

Door

Philadelphia Phillies v Atlanta Braves

Er bestaat op YouTube een filmpje van 25 minuten met verdedigende hoogtepunten van Andrelton Simmons. Na dit seizoen volgt er waarschijnlijk een sequel, want de Nederlandse korte stop van de Atlanta Braves gaat vrolijk door met het showen van zijn kwaliteiten. In de 2-0 overwinning van de San Diego Padres ving Simmons een grounder met z’n blote hand en gooide Will Venable uit op het eerste honk.

Ervin Santana domineerde op de heuvel tegen de Padres met acht shutout innings en liefst elf strikeouts. Bij de Padres maakte de 37-jarige Jason Lane, tussen 2002 en 2007 een outfielder voor de Houston Astros en de Padres, zijn debuut als startende werper.

Leading-Off
De Miami Marlins gingen de zevende inning tegen de Philadelphia Phillies in met een 6-0 achterstand, maar de Fish sleepten er een 7-6 walk-off overwinning uit. De Marlins scoorden maar liefst vier runs in de negende inning.

Three Strikes
* Derek Jeter sloeg drie honkslagen en passeerde Hall of Famer Carl Yastrzemski voor de zevende plaats op de all-time hit list. De korte stop van de New York Yankees kon een 2-4 nederlaag op bezoek bij de Texas Rangers echter niet voorkomen.

* Vance Worley gooide een complete game shutout tegen de San Francisco Giants. Nee, echt waar. De 26-jarige startende werper, die afgelopen seizoen geen indruk kon maken bij de Minnesota Twins, gaf slechts vier honkslagen op in de 5-0 overwinning. Worley heeft een 2.54 ERA in acht wedstrijden voor The Buccos, toch een stuk beter dan een 7.21 ERA voor de Twins.

* Melky Cabrera noteerde twee homeruns en de Toronto Blue Jays maakten met een 14-1 overwinning gehakt van de Boston Red Sox. Ondertussen gaat het moddergooien tussen de Tampa Bay Rays en David Ortiz door in de media. Chris Archer zei dat hij de grote Hank Aaron nooit met z’n knuppel zag gooien.

Seventh Inning Stretch
Een jonge fan van de Rangers verrast een jonge dame met t-shirt.

Spectaculaire double-play van de Pirates.

De Houston Astros sloegen vier homeruns, waaronder drie in één inning, in de 7-3 overwinning op de Oakland A’s.

Going Dutch
* Xander Bogaerts ging 1-uit-3 tegen de Blue Jays.

* Twee honkslagen in zes slagbeurten voor Didi Gregorius in de 2-1 overwinning op de Cincinnati Reds. Gergorius heeft dit seizoen een .236/.325/.400 slashline.

Overige wedstrijden
Philadelphia Phillies @ New York Mets 1-7
Milwaukee Brewers @ Tampa Bay Rays 1-2
Colorado Rockies @ Chicago Cubs 1-4

Standings
Naamloos

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen