Week in Review – 9 (Allemaal Kaal!)

Door

En we zijn weer terug voor weer een Week in Review. En al voor ongeveer de vijfde week op rij met dezelfde schrijver! Na het succesvolle eerste seizoen met Darch nam begin dit seizoen Angelo het stokje over. Deze laatste heeft echter het ruime sop gekozen en nu zitten jullie met mij opgescheept om jullie wekelijks op een luchtige manier bij te praten over NFL- nieuwtjes, weetjes, filmpjes, quotes en andere zaken die de NFL in de afgelopen week kleur gaven.

Week in Review

De NFL-spelers waren het er afgelopen week over eens, Rex Ryan is de meest overschatte coach in de de league. De New York Jets-coach kreeg bijna een keer zoveel stemmen als de verrassende nummer twee, Bill Belichick van de New England Patriots. Ryan kon er niet echt mee zitten: “Ach, eindelijk versla ik Belichick weer eens”.

Afgelopen woensdag werd niet alleen Obama herkozen als president, in de staten Washington en Colorado is sinds deze week marijuana legaal. Dit betekent echter voor Peyton Manning en zijn Broncos niet dat ze massaal aan het roken kunnen slaan en ook de Seahawks running back Marshawn Lynch kan het beter bij zijn Skittles houden, want de NFL is niet voornemens haar ‘substance abuse program’ aan te passen en het gebruik van de soft drugs blijft dus onherroepelijk verboden.

De vrouw van Charles ‘Peanut’ Tillman, cornerback van de Chicago Bears staat op het punt van bevallen en mocht dat zondag gebeuren, zal Peanut de wedstrijd dit weekend overslaan. Hoewel het voor het gezin Tillman natuurlijk schitterend is, is het voor de Bears slecht nieuws. Tillman is momenteel de beste cornerback in de de league en hij kan eigenlijk niet gemist worden in de Sunday Night Football-kraker tegen de Houston Texans. Op Twitter was Tillman gelukkig zeker van zijn zaak, hij denkt dat de spruit pas maandag geboren zal worden verwacht dus gewoon van de partij te zijn op Soldier Field.

Afgelopen zondag was Aaron Rodgers, de quarterback van de Green Bay Packers, het onderwerp van de CBS documentaire ’60 Minutes’. Tevreden was de kleine Packer niet helemaal. De documentaire ging namelijk vooral over zijn persoonlijkheid en over zijn verleden en niet zozeer over het liefdadigheidswerk dat Rodgers doet. De cameraploeg was hem wel gevolgd naar een liefdadigheidsevenement voor kinderen met kanker, maar in de uitzending waren daar geen beelden van terug te zien. Een gemiste kans, aldus een teleurgestelde Aaron. Hieronder een paar fragmenten uit de gewraakte uitzending.

Chuck Pagano, coach van de Indianapolis Colts, kreeg eerder dit seizoen het nieuws te verwerken dat hij aan een vorm van leukemie lijdt. Gelukkig leek de kans op genezing groot en inmiddels in de behandeling in volle gang. Afgelopen weekend kwam hij bij zijn spelers langs om een indrukwekkende toespraak te houden in de kleedkamer, zie hierboven. Om #ChuckStrong een hart onder de riem te steken hebben de spelers van de Colts hun kapsel aangepast aan dat van hun coach, die noodgedwongen kaal rondloopt.

Foto’s: Getty Images

 

Ook leuk om te lezen