Von Miller accepteert uitnodiging voor NFL Draft

Door

Von Miller, linebacker bij Texas A&M, heeft een uitnodiging aanvaard om aanwezig te zijn op de NFL draft op 28 april. Opmerkelijk detail: Von Miller is als toekomstig rookie de enige niet-NFL’er die zijn naam plaatste onder de antivertrouwensakte die werd ingediend tegen de NFL.

,,Ik ben vereerd om een uitnodiging te krijgen en ik ben van plan om te gaan,” zei Miller. ,,Het is al een droom van mij sinds ik klein was, mijn naam horen in de draft en dan het podium op en de hand schudden van de commissaris.”

Florida Gators offensive linemen Mike Pouncey heeft ook al een uitnodiging aanvaard. Miller zegt dat zijn beslissing niet hypocriet is, zelf al is er momenteel een lockout bezig in de NFL.

,,Het verandert mijn standpunt met de andere spelers niet,” zei de linebacker. ,,Dit is werk en privé gescheiden houden. Persoonlijk is dit een unieke ervaring om een droom in vervulling te laten gaan waar zowel mijn vader als moeder van kunnen genieten. Het zal een emotionele dag worden. Maar ik ben ook nog van plan om er te zijn om de spelers te helpen om de lockout te stoppen.”

Hij werd niet onder druk gezet door de spelersvakbond, die recepties zullen sponsoren voor en na de draft: ,,Ze hebben me geïnformeerd en ik mocht steeds mijn eigen beslissing nemen. Mijn ouders en ik hebben het besproken en ze staan ook 100 procent achter mij.”

Foto: nfldraftdog.com

Ook leuk om te lezen