Vijf breuken geconstateerd in hand en pols John Wall

Door

JohnWall

Slecht nieuws voor de Washington Wizards. Vandaag werd duidelijk dat point guard John Wall vijf breukjes heeft in zijn linkerhand en -pols. Hoe lang Wall is uitgeschakeld, is nog niet bekend.

De point guard onderging gisteren meerdere testen, daaruit bleek dat Wall meerdere breukjes in zijn hand en pols heeft. Op dit moment zijn de Wizards in overleg met artsen en specialisten om te kijken hoe men het best met de situatie om kan gaan. Het is dus nog niet duidelijk hoe lang de guard is uitgeschakeld.

Wall liep de blessure op in de eerste wedstrijd van de halve finale. Met iets meer dan drie minuten te gaan, viel de point guard hard op de grond. De Wizards wonnen die wedstrijd overigens met 104-98.

De sterspeler van Washington kwam tijdens het reguliere seizoen 79 keer in actie en noteerde daarin gemiddeld 17,6 punten, tien assists en 4,6 rebounds per wedstrijd. Ook stal hij gemiddeld 1,7 keer de bal.

Zaterdagnacht speelt Washington de derde wedstrijd in de halve finale van de play-offs tegen de Atlanta Hawks. Na twee gespeelde duels is de stand 1-1.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen