VIDEO: De laatste Buckets van het seizoen

Door

Buckets 13

In principe kunnen we het hele jaar wel over basketball blijven praten, maar iedereen heeft soms een kleine pauze nodig om zich voor te bereiden op het komende seizoen. Zo ook de crew van Buckets. In de dertiende en laatste aflevering van dit seizoen blikt Daan van Kooten samen met Johan Brinkel en coach van het Nederlands damesteam Hakim Salem terug op het afgelopen jaar in de NBA. Ook wordt de NBA draft, die donderdag aanstaande plaats gaat vinden, behandeld en kijken ze vast vooruit naar het seizoen 2015-2016.

Buckets zal volgend jaar wederom wekelijks te zien zijn bij YIRO. Dit seizoen zijn we in april pas begonnen met het programma, maar komend seizoen zijn we er vanaf de eerste week gewoon bij om je te voorzien van je wekelijkse praatje over wat er speelt in de mooiste competitie van de wereld.

Namens de Buckets crew in ieder geval bedankt voor alle positieve reacties. Als jullie opmerkingen of tips hebben om ons programma nog beter te maken zouden wij het op prijs stellen, als jullie die aan ons doorgeven via onderstaande kanalen.

Volg Buckets op Twitter, Facebook en Instagram!

Bekijk hier de vorige afleveringen van Buckets.

Foto’s: YIRO

Ook leuk om te lezen