VIDEO: Coach Vanderbilt vloekt op speler na onsportief gedrag

Door

vanderbilt

De Vanderbilt Commodores boekten een knappe 73-65 zege op het veld van de Tennessee Volunteers, na een geweldige comeback in de tweede helft. Toen de Commodores de bal over de middellijn brachten om de laatste vijf seconden te laten wegtikken, begon Wade Baldwin IV echter onsportief in zijn handen te klappen. Hij deed dat bovendien in het gezicht van Tennessee-speler Armani Moore.

De coaching staff van de Volunteers kon daar helemaal niet mee lachen en lichtte Vanderbilt-coach Kevin Stallings in. Die haalde Baldwin prompt uit de postgame handshake line en dwong hem zich te verontschuldigen. Stallings riep zijn speler echter ook de woorden toe: “I am going to f***ing kill you!” Dat leidde nadien tot heel commotie en de coach excuseerde zich. “Ik zal hiervan leren en dit soort situaties in de toekomst anders aanpakken”, aldus Stallings, die aan zijn zestiende seizoen als coach van de Commodores bezig is.

Stallings excuseerde zich ook ten aanzien van zijn speler, die hij wel verweet nog volwassener te moeten worden. Baldwin zelf plaatste na het incident een bericht op Twitter waarin hij stelt dat zijn coach de beste van Amerika is en dat hij zich niet gekwetst voelt.

Foto: Youtube

Ook leuk om te lezen