VIDEO: Buckets #1

Door

BUCKETS_2

Met nog iets meer dan vijf dagen te gaan moeten we nog wat geduld bewaren voor de NBA, maar gelukkig is Buckets al wél weer terug van weggeweest. Sterker nog: in een compleet vernieuwde setting, op een andere dag en live! Vanaf nu bespreekt presentator Daan van Kooten elke zondag om 18:30 de lopende zaken in de Amerikaanse basketballcompetitie in de enige en dus populairste Nederlandstalige talkshow over de NBA.

Naast Daan schuift deze week SportAmerika-redacteur Mike Tibbert aan, en met hun Skype-gasten Francisco Elson (NBA-kampioen met de San Antonio Spurs in 2007), Thomas de Thaey (Belg, voormalig NCAA-speler van North Carolina State en NBA-hopeful) en Imro Landbrug (NBA-fan en Oqium-sneakerkoning) blikken de twee vooruit op het seizoen dat komen gaat.

Onderwerpen die de revue passeren zijn onder meer de verschuivingen in het off-season, waarbij natuurlijk de veelbesproken en geruchtmakende DeAndre Jordan-soap natuurlijk niet kan ontbreken, en wordt ook een blik in de glazen bol geworpen voor wat betreft de kansen van verschillende ploegen. Gaat Kevin Durant zijn verloren seizoen goedmaken? Zorgen de Golden State Warriors voor een repeat? En herstelt LeBron James bijtijds van de rugblessure die hem aan de kant hield in het voorseizoen en kan hij aanschuiven bij de weer fitte Kevin Love en Kyrie Irving bij de Cleveland Cavaliers?

Dit en nog veel meer in de eerste aflevering van Buckets in seizoen 2015/2016. Kijk mee via YouTube!

Foto’s: SportAmerika

Ook leuk om te lezen