VIDEO: Touchdown LIVE #7

Door

TouchdownLIVE

Zoals jullie natuurlijk weten is SportAmerika ook op online-TV gebied vol passie bezig met het brengen van content. Vandaag om 17.00 uur is er een nieuwe aflevering van Touchdown LIVE, gepresenteerd door Saman Alzahawi en Justin Kevenaar, waarin beide heren het laatste nieuws, analyses en insides binnen de NFL bespreken.

Na Touchdown LIVE volgt om 18.30 uur een nieuw seizoen van Buckets TV, waarin we onder leiding van presentatoren Daan van Kooten en Mike Tibbert vooruitblikken op een nieuw NBA seizoen. Kijken dus, vanaf 17.00 uur!

Foto’s: SportAmerika

1 Reactie
  1. Sander 5 jaar ago

    Leuke show. En dat meen Ik. Maar!……… Waar is mijn GROTE vriend Lucky Len en waarom duurt het nu al sinds april dat er een SportsAM Magazine is? Er is hier in de comments meermalen gevraagd om de reden. Als er problemen zijn zou het Dan niet eens tijd worden dat er wat openheid van zaken wordt gegeven? Ik heb deze website en ook het magazine lief en wil met alle liefde doneren, mocht dat het probleem zijn. Mocht het iets anders zijn Dan hoor Ik het ook graag. Liever openheid. En on a side note: Geweldig dat de Colts as we speak weer worden ingemaakt.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen