Twitterende James: ‘Karma is a b****’

Door

Er is weinig liefde meer tussen de Cleveland Caveliers en LeBron James.

Dat werd dinsdagavond wel duidelijk tijdes de martelgang die de Cavs ondergingen in Los Angeles tegen de Lakers. Tijdens het vierde kwart, toen de wedstrijd al lang gespeeld was,twitterde James een bericht over zijn oude team. ‘Karma is a b****. Het gebeurt altijd als je iemand slecht wenst dat het je zelf overkomt. God ziet alles.’

De Cavs verloren uiteindelijk met 112-57 en de ploeg uit Cleveland vestigde daarmee een absoluut negatief record. Nog nooit eerder in de geschiedenis van de Cavs wisten ze zo weinig punten te scoren als dinsdagavond in Los Angeles.

De tweet werd verstuurd vanaf James zijn officiele Twitter-account.

Het is niet de eerste keer dat James provocerend optreedt. Zondagavond, tijdens het duel in Portland tegen de Trailblazers, stimuleerde de 26-jarige guard het publiek om hem uit te fluiten. Hij scoorde in dat duel 44 punten en was na afloop duidelijk over zijn gedrag. ,,Ik heb mij er bij neergelegd dat mensen mij als een soort schurk zien. Ik kan er wel mee leven.”

De recente twitteractie van ‘King James’ heeft alles te maken met zijn verstoorde verhouding met de eigenaar van de Cavs, Dan Gilbert. Nadat James afgelopen zomer bekend had gemaakt voor de Miami Heat te gaan spelen, publiceerde Gilbert een openbare brief op de website van de Cavs waarin hij vraagtekens plaatste bij het gedrag van James.

In interviews gedurende de laatste maanden benadrukte Gilbert dat James gedurende de play-offs van de laatste twee seizoenen niet thuis had gegeven. De tweevoudig MVP sloeg daarna terug in een interview met het blad GQ waarin hij duidelijk zijn mening gaf over de eigenaar. ,,Mijn moeder vertelde mij altijd dat je pas echt mensen leert kennen bij tegenslagen. Dat heb ik gemerkt bij Dan. Ik denk dat hij nooit een seconde zich echt heeft geinteresseerd in mij.”

De Cavs zijn met een 8-30 record nu het slechtst presterende team in de NBA. In uitwedstrijden hebben ze een 3-18 record.

Opvallend genoeg werd maandag bekend dat de Cavs weigerden om een hotel te delen met de Heat. Beide ploegen zitten al sinds zondag in Los Angeles en normaal gesproken hadden ze in hetzelfde hotel gezeten, maar de ploeg uit Cleveland zag daar op het laatste moment van af.

Foto: abc.net.au

Ook leuk om te lezen