Triple Play: Bold Predictions tweede seizoenshelft

Door

Frazier1

Weet je nog die spectaculaire Triple Play van de New York Yankees? Een passende naam voor een wekelijkse rubriek waarin drie MLB-redacteuren hun mening geven over de grootste honkbalcompetitie van de wereld. Deze week: MLB All-Star Game, Bold Predictions tweede seizoenshelft en uitbreiding competitie.

1) Moment van de 2015 MLB All-Star Game

Lionel Stute: Pete Rose, in een MLB-stadion, zonder dat hij met hooivorken achterna wordt gezeten door de hoge heren van de MLB. Nog maar drie weken geleden werd er nog maar eens een hoofdstuk aan de sage van zijn gokschandaal toegevoegd. Dat hij nu hier stond had meer betekenis dan elke play in de All-Star Game. Wie weet komt het toch ooit nog eens goed.

Mark Meijering: Mike Who? Dat Trout goed is en in vorm de ASG in ging was duidelijk. Er is echter nog een speler fenomenaal in vorm! De, in mijn ogen, beste pitcher van de eerste seizoenshelft: Zack Greinke. Op het schoonheidsfoutje in de eerste inning na gooide hij zoals hij de laatste maanden gooit. Unhittable. De vier strikeouts in twee innings waren voor mij de momenten van de All-Star Game. Clayton Kershaw’s blamerende optreden als een goede tweede keuze.

Jurian Ubachs: Voor mij was het hoogtepunt van de All-Star Game al voor het begin van de wedstrijd. Todd Frazier gaf het thuispubliek maandag al wat het wilde zien, door de Homerun Derby te winnen. De ovatie voor Frazier bij het aankondigen van de All-Star line-ups voor de wedstrijd vond ik misschien wel mooier dan de hele wedstrijd daarna.

Ook leuk om te lezen