Timberwolves willen ‘Bruise Brothers’ in All-Star Game

Door

Golden State Warriors v Minnesota TimberwolvesDe Minnesota Timberwolves zijn een campagne gestart om Nikola Pekovic in de All-Star Game te krijgen. Een vinyl album met de ‘Bruise Brothers’ op de cover moet de coaches in de Western Conference (die de All-Star reserves kiezen) overtuigen. ‘Bruise Brothers’ is een bijnaam voor het fysieke duo Kevin Love en Pekovic. Fans stemden Love een week geleden in de starting line-up van het westen.

Pekovic tekende in de zomer een vijfjarig contract ter waarde van 60 miljoen dollar en is dit seizoen goed voor 18.4 punten en 9.8 rebounds per wedstrijd (beide career highs). De coaches krijgen naast het album ook een poster van Pekovic met daarop zijn prestaties, waaronder eerste in second change points en punten in the paint.

‘Bruise Brothers’ is een verwijzing naar het bekende duo, de Blues Brothers. Op het album kun je daadwerkelijk nummers afspelen, wat te denken van de hit ‘It was only a Pek‘ of ‘I’m Still Learning English‘? Kaskrakers in Montenegro, het thuisland van Pekovic.

Love hoopt dat zijn teamgenoot gekozen gaat worden, al is de concurrentie zwaar. Dwight Howard, DeAndre Jordan, DeMarcus Cousins en Anthony Davis azen ook op een plek bij de reserves. De All-Star Game wordt op 16 februari gehouden in New Orleans.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen