‘t Is oorlog tussen Umenyiora en McCoy

Door

Spelers die restaurants verlaten zonder betalen en vervolgens worden gearresteerd, of elkaar in de media in de haren vliegen, zoals New York Giants’ Osi Umenyiora en Philadelphia Eagles’ LeSean McCoy – het wordt hoog tijd dat de lockout die de NFL in z’n greep houdt eindelijk eens wordt opgeheven.

Tussen Umenyiora en McCoy komt het in ieder geval nooit meer goed. ,,We haten elkaar”, aldus de defensive end van de Giants over de Eagles-running back. ,,Hij haat mij, ik haat hem.”

Niet dat de ruzie tussen de twee nieuw is. Afgelopen seizoen, tijdens de twee ontmoetingen tussen beide teams, ging het er al ruig aan toe. Volgens Omenyiora ging McCoy, die tijdens de twee wedstrijden goed was voor 175 yards tijdens 24 carries, veel te ver in zijn trash talk. ,,Ik heb zelf ook wel het een en ander tegen hem gezegd”, aldus Umenyiora, ,,maar McCoy ging absoluut over de schreef. Wat weet ik niet precies meer, maar hij ging te ver.”

Umenyiora noemde McCoy vervolgens in diverse media Chihuahua en Lady Gaga en karakteriseerde hem als een nobody. McCoy klom daarop achter zijn computer om via Twitter zijn mening over Omenyiora te geven: ,,Hij wordt overschat en is soft. 3rd best D-Line in zijn team, eerlijk.”

En dat was natuurlijk weer tegen het zere been van Umentiora. Tegenover de Newark Star-Ledger: ,,Ik bedoel, hij is net een meisje. Wie doet nou zoiets? Als hij meer van dit soort dingen te zeggen heeft, laat-ie het dan recht in m’n gezicht doen. Wees geen Twitter-gangster.”

Overigens had Osi Umenyiora een dag eerder aangeven de Meadowlands te willen verlaten. De DE sleept zijn werkgever voor de rechter, en laat in een gezworen verklaring weten dat de Giants de belofte om te praten over een contractverbetering niet is nagekomen.

Ook leuk om te lezen