Supporters New York City FC woedend over langer verblijf Lampard

Door

SOCCER Lampard 1831105

Op 24 juli van het afgelopen jaar (2014)  tekende Frank Lampard een tweejarig contract bij New York City FC. Omdat de MLS pas in maart begint, werd Lampard een halfjaar verhuurd aan het Engelse Manchester City FC. Omdat Frank Lampard zo goed presteerde bij de Citizens werd zijn verhuurperiode verlengd tot aankomende zomer.

Maar niet iedereen is daar blij mee, zo zijn de (nieuwe) fans van New York City woedend en verbolgen over het feit dat Lampard nog niet zijn opwachting zal maken in de MLS. Enkele supporters hebben reeds een seizoenskaart gehaald en/of zijn in het bezit van een clubshirt met de naam Lampard achterop.

Veel supporters hebben juist een seizoenskaart gehaald om Lampard aan het werk te zien. Immers trekt een grote naam als Lampard bezoekers naar het stadion, maar zijn met alle respect namen als Kwame Watson-Siriboe,Tommy McNamara en Patrick Mullins geen publiekstrekkers.

Sommige fans eisen inmiddels hun geld terug, en inmiddels stagneert ook de verkoop van de merchandising en de seizoenskaarten. Veel mensen hadden zich verheugt op de komst van Lampard naar de MLS, maar zullen nu nog enkele maanden geduld moeten hebben.

Bij Manchester City zijn ze niet onder de indruk van de boze Amerikaanse-fans. Zij zien in Lampard een belangrijke schakel in de strijd om het kampioenschap, en zijn dan ook zeer blij met zijn langere verblijf.

Frank Lampard
Frank Lampard blijft tot de zomer spelen voor Manchester City FC

Ook leuk om te lezen