Super Bowl winnaar Green Bay verliest eerste wedstrijd

Door

Afgelopen vrijdag gingen de Green Bay Packers nog op bezoek bij president Obama vanwege het behalen van de Super Bowl.. Zaterdagavond traden ze aan tegen de Cleveland Browns voor de eerste testcase van het nieuwe seizoen.

Het was een hele omschakeling maar Super Bowl MVP Aaron Rodgers liet in zijn korte rijd op het veld zien dat hij inderdaad tot de beste quarterbacks van de league behoort.

In de tweede drive van de Packers, toen de score al op 7-0 passte Rodgers vijf keer. Alle vijf zijn passes kwamen aan, waaronder een 31-yard pass naar Donald Driver die Rodgers in de loop gooide. De Pack trok de stand gelijk met een pass naar Jennings voor een touchdown. Dat was het einde van de avond van Rodgers.

Colt McCoy kreeg langer de tijd om zich te bewijzen. Zijn eerste drive eindigde in een mooie 27 yard pass naar Joshua Cribbs, die we beter kennen vanwege zijn kick returns. Later vond McCoy tight end Benjamin Watson met een perfect uitgemeten ball. De drive zou eindigen in een touchdown van Peyton Hillis en McCoy eindigde met indrukwekkende cijfers: negen van zijn tien passes kwamen aan, één touchdown, geen interceptions.

Als Super Bowl winnaar kun je je het natuurlijk wel veroorloven om rustig aan het preseason te beginnen. Bij absentie van Rodgers bleek dat misschien wel het enige zwakke punt van de Packers toch nog de running game is. James Starks verraste vorig jaar vriend en vijand door in de playoff wedstrijd tegen Philadelphia 123 yards te rennen, maar kan de aanval niet dragen.

De Browns wisten uiteindelijk nog een fumble terug te lopen naar de Endzone, waarna een fieldgoal de eindstand op 27-17 voor de Browns bleef staan.

Zie hier de samenvatting:

Foto: sfexaminer.com
 

Ook leuk om te lezen