Stoudemire: ‘Met Melo zijn wij bijna onverslaanbaar’

Door

Volgens Amare Stoudemire, forward van de New York Knicks, zal het moeilijk worden om tegen zijn ploeg te verdedigen nu Carmelo Anthony bij het team zit.

Maandag kwam New York overeen met de Denver Nuggets om Anthony binnen te halen en hem een contract van 3 jaar, 65 miljoen dollar aan te bieden.

Stoudemire leidde de Knicks naar een 28-26 record dit seizoen, maar zegt dat ze nog gevaarlijker zullen zijn met Anthony erbij. Hij komt binnen met een gemiddelde van 25,2 punten per wedstrijd naast de 26,1 van Amare Stoudemire.

,,Melo zou voor elk team een toegevoegde waarde zijn,” zei Stoudemire. ,,En we kunnen allebei vlot scoren en zijn daarom dus moeilijk te verdedigen. Hierdoor worden we bijna onverslaanbaar.”

‘STAT’ weet zeker dat beide All-Star forwards en vrienden zeker met elkaar kunnen samenspelen en dat Anthony zich thuis zal voelen in New York, net zoals het voor hem ook vlug ging.

De Knicks raakten al niet meer in de play-offs sinds 2004, maar staan nu op de zesde plaats in het Oosten nu Stoudemire er speelt. Met Carmelo Anthony erbij zijn ze nog beter bemand om sterke teams als de Boston Celtics en Miami Heat te bekampen in de play-offs.

Miami Heat-speler LeBron James is ook tevreden met de trade, in een tweet zegt hij het volgende: ,,Ik denk dat het goed is voor de NBA, de Knick zijn terug. De andere teams proberen te strijden tegen de Heat en ik denk dat dat deze toevoeging ervoor zorgt dat het duel tussen de Knicks en de Heat nog leuker wordt.”

Foto: thirdage.com

1 Reactie
  1. Darch 7 jaar ago

    Tenzij je tegen ‘t altijd lastige Cleveland moet, natuurlijk.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen