Austin bij WrestleMania 32

Door

Battle Of The Billionaires Announce Details Of Wrestlemania 23 ‘Stone Cold’ Steve Austin geeft acte de préséance bij WrestleMania 32 op zondag 3 april 2016 in AT&T Stadium in Arlington, Texas. Dat vertelde de ‘Texas Rattlesnake’ in een interview met Sports Illustrated.

Grote afwezige
‘Stone Cold’ was dit jaar de grote afwezige tijdens de 31ste editie van WrestleMania in Levi’s Stadium. “Er waren dit jaar geen plannen voor mij” aldus Austin. “WrestleMania 32 vindt plaats in Texas, ik weet zeker dat ik erbij ben. Het is de staat waar ik ben geboren, het is logisch dat ik aanwezig ben.” Ook vertelde de ‘Bionic Redneck’ dat hij binnenkort nieuws heeft omtrent zijn persoon.

Wild Card Playoffs - Detroit Lions v Dallas CowboysWrestleMania
Ieder jaar komt de geruchtenstroom op gang over een mogelijke WrestleMania-match van ‘Stone Cold’ Steve Austin. WrestleMania 32 in ATT&T Stadium zou de perfecte locatie zijn voor een terugkeer van Austin. WWE staat voor de aanzienlijke uitdaging om het gigantische stadion van de Dallas Cowboys te vullen (met 100.000 fans) en kan daarbij alle hulp (van grote namen en bewezen ‘draws’) gebruiken. Dit jaar werden er 57,800 kaarten verkocht (omzet: $12.6 miljoen) voor de grootste show van het jaar. Om WrestleMania 32 tot een succes te maken zal WWE aanzienlijk meer kaarten aan de man moeten brengen.

Uit het slop
‘Stone Cold’ Steve Austin is (één van) de populairste WWE Superstar aller tijden. De bier drinkende, middelvinger opstekende, ‘Stone Cold Stunners’ uitdelende redneck uit Texas heeft de WWE eind jaren negentig uit het slop getrokken. Daarnaast stond ‘Stone Cold’ garant voor fantastische matches, spraakmakende interviews en ongekend hoge kijkcijfers tijdens de zogenaamde Attitude Era.

De laatste officiële match van ‘Stone Cold’ Steve Austin vond plaats op 30 maart 2003, hij incasseerde tijdens WrestleMania 19 een nederlaag tegen The Rock.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen