Sterger: ‘Ik heb niets verdiend aan Favre’

Door

Jenn Sterger, de voormalige hostess op de wedstrijden van de New York Jets die schunnige foto’s en berichten kreeg van Brett Favre, zei tijdens een interview dat ze geen geldwolf is en nog geen cent verdiende aan dit schandaal.

,,Ik heb nog geen cent verdiend aan deze hele situatie,” zei Sterger tijdens een interview met ABC. ,,Niet aan de foto’s, niet aan Favre. Ik wilde nooit iemand voor de rechtbank slepen. Dat was nooit mijn bedoeling. Ik ben geen ‘golddigger’. De enige manier waarop ik geld wil verdienen is aan de hand van een normale baan.”

In december beëindigde de NFL haar onderzoek naar Favre door hem een boete van 50.000 dollar te geven wegens slechte medewerking. NFL commissaris Roger Goodell kon niet weten of Favre het persoonlijk beleid van de NFL had overtreden wegens een tekort aan bewijzen.

De onderzoekers wilden aantonen of Favre in 2008 seksueel getinte berichten en foto’s had gestuurd naar Sterger, toen beiden voor de Jets werkten.

,,Weet je, ik wilde enkel mijn werk doen,” zei Sterger. ,,Maar hoe kan je nu het nieuws brengen als je zelf het nieuws bent? Het was zwaar. Het was vernederend. Het enige wat ik wilde was gewoon mijn werk doen, niet anders..”

In januari ging Favre op pensioen na 20 jaar in de NFL. Hij speelde bij de Atlanta Falcons, Green Bay Packers, New York Jets en Minnesota Vikings. Hij heeft het record van meeste touchdownpassen op zijn naam en won met de Packers eenmaal de Super Bowl.

Foto: assets.nydailynews.com

Ook leuk om te lezen