‘Stelende’ Jones helpt Yankees op weg

Door

Woensdagnacht mocht Andruw Jones weer eens starten voor de New York Yankees. Met succes, want mede dankzij de inbreng van de Nederlander won de ploeg van Joe Girardi met 12-4 van de Texas Rangers.

Jones was in de wedstrijd tegen de Rangers de startende linksvelder voor de New York Yankees, omdat voor de Rangers lefty Derek Holland op de heuvel stond.

Ivan Nova, de starter voor de Yankees, had het in de eerste inning zwaar en gaf direct twee punten op, maar Holland kon deze voorsprong niet vasthouden.

Mark Teixeira trok de stand met zijn twintigste home run van het seizoen gelijk. In de vijfde inning bij een 4-4 stand sloeg Andruw Jones, die eerder in de wedstrijd vier wijd kreeg, met een RBI-single Alex Rodriguez over de plaat voor de go-ahead run.

De Yankees scoorden er in de rest van de wedstrijd lustig op los en wonnen uiteindelijk met 12-4.

Negen van de twaalf punten scoorden via home runs. Mark Teixeira sloeg er twee en staat nu samen met Jose Bautista en teamgenoot Granderson boven aan de ranglijst met 21 home runs dit seizoen.

Ook Robinson Cano, Eduardo Nunez en Ramiro Pena sloegen een home run. Jones ging 1-2 met een RBI en een punt.

Overigens werd Jones na afloop van het duel door Rangers-catcher Yorvit Torrealba ervan beschuldigd signs te stelen. Torrealba begon in de vijfde inning tegen Jones, die op het tweede honk stond, te schreeuwen. Een korte woordenwisseling tussen de twee volgde, maar daarbij bleef het.

Jones ontkende, en liet weten dat Torrealba gefrustreerd was, omdat Derek Holland door de Yankees aan flarden werd geslagen. ,,Die gasten zijn paranoia”, reageerde Teixeira, die een dag eerder ook al door Torrealba was beschuldigd.

Foto: cbsnewyork.files.wordpress.com

1 Reactie
  1. Arjan 9 jaar ago

    Ah, op die manier “stelen”. Kon me al niet voorstellen dat AJ een honk stal lol.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen