Stapavond Giant Rogers kost hem tonnen aan juwelen

Door

Denver Broncos v Detroit LionsVeel feestgangers kunnen nog wat leren van Shaun Rogers’ late-night blunder. De 34-jarige New York Giants defensive tackle heeft tegen de politie verklaard dit weekend het slachtoffer te zijn geweest van diefstal in Miami Beach. De veronderstelde dief? Een vrouw die hij en zijn vrienden ontmoetten in een club en meenamen naar zijn Fontainebleau hotelkamer. Volgens de hoeders van de wet verliet Rogers rond één uur ’s nachts zijn kamer om met enkele vrienden te feesten in een club en kwam een uur of zes later terug in het gezelschap van de vrouw. Hij legde zijn sieraden en juwelen in de kluis en viel – waarschijnlijk in beschonken toestand – in slaap.

Dure $ieraden
Het ging niet om zomaar wat sieraden, volgens het politierapport. Onder de gestolen items zaten diamanten oorbellen van 100.000 dollar, twee polshorloges met een gezamenlijke waarde van 160.000 dollar, een gouden ketting van 50.000 dollar, gouden armbanden van 60.000 dollar en een diamanten Cubaanse ketting met een waarde van 70.000 dollar. Een dure stapavond dus. Toen Rogers wakker werd waren de vrouw en de sieraden verdwenen.

Een bekende van de politie
Rogers kwam eerder in aanraking met het gezag. In 2007 werd hij beschuldigd van het seksueel intimideren van een erotische danseres. In 2010 werd hij op het vliegveld van Cleveland gearresteerd voor het vervoeren van een geladen pistool in zijn handbagage. Zo zie je maar weer, na zeven uur ’s ochtends gebeurt er, op een fatsoenlijk ontbijt na, weinig goeds meer.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen