Spurs herpakken zich tegen Wizards

Door

De San Antonio Spurs hebben zich zaterdagavond hersteld van de flater tegen de Philadelphia 76ers. Vrijdag werd tegen die ploeg een pijnlijke 77-71 nederlaag geleden. Op bezoek bij de Washington Wizzards werd die zeperd hersteld door met 118-94 te winnen.

Waar de Spurs vrijdagavond slechts 71 punten wisten te maken, had de ploeg van coach Gregg Popovich dat zaterdag al na de eerste helft bereikt.

Tony Parker en George Hill maakten ieder 18 punten voor de Spurs, waarbij Parker in het eerste kwart binnen 2 minuten al 10 punten had gemaakt. ,,Ik loop nu al zolang mee in de NBA, maar zelfs ik heb geen verklaring voor het verschil tussen vanavond en gisteren,”erkende hij na afloop.

Parker was uiteraard tevreden met de prestatie van zijn Spurs. ,,Het is altijd lastig als je tegen zo’n zeperd op loopt, maar het belangrijkste is dan om meteen weer terug te slaan. Dat hebben wij gedaan. Waar vrijdag de ballen er niet invlogen, lukte dat vanavond gelukkig wel.”

De zege was de 45e van dit seizoen voor de Spurs en daarmaa staan ze nog steeds bovenaan de Western Conference. De Wizards blijven door de nederlaag op een dertiende plaats in de Eastern Conference met een 14-38 record.

Zie hier de samenvatting van het duel tussen de Spurs en de Wizards.

Foto: lamozone.com

Ook leuk om te lezen