Spurs binden ook Nuggets aan zegekar

Door

Het beste team uit de NBA, de San Antonio Spurs, zijn op dit moment niet te stoppen. Zondagavond versloegen de Spurs in eigen huis de Denver Nuggets met 110-97 en hebben nu een 35-6 record.

Vijf jaar geleden was er voor het laatst een team zo dominant in de NBA gedurende de eerste helft van het seizoen. In het seizoen 2005/06 hadden de Detroit Pistons een 36-5 record, maar dat bleek geen opmaat voor een NBA titel. De Pistons verloren uiteindelijk dat seizoen in de Eastern Conference finals.

,,We mogen ook nu zeker niet tevreden zijn,” verkondigde Spurs-point guard Tony Parker na de wedstrijd. Hij was goed voor 30 punten. ,,We moeten ons elke wedstrijd willen verbeteren en zodoende deze zegereeks voort laten duren.”

Bij de Nuggets was er natuurlijk weer voornamelijk aandacht voor sterspeler Carmelo Anthony en zijn mogelijke trade. Geconfronteerd met de vraag of hij al gesproken had met de New Jersey Nets, reageerde ‘Melo’ verbaasd. ,,Nee, dan zou ik toch op ze minst wel dat van iemand gehoord hebben dat ze met mij willen praten? Ik weet van niks.”

Hij gaf tevens aan dat hij voorlopig nog een Nugget-speler is en blijft. ,,Woensdag speel ik tegen de Oklahoma City Thunder, daarna tegen de Los Angeles Lakers en de Indiana Pacers. Ik ben daar zeker van dat ik in die wedstrijden meespeel.”

Zie hieronder de samenvatting van de wedstrijd tussen de Nuggets en Spurs van zondagavond.

Foto: threepochtimes.com

Ook leuk om te lezen