SportAmerika Magazine #5 Super Bowl XLIX Preview

Door

0515cover600

Nog een enkele wedstrijd, en dan is ‘t toch echt gedaan. Dan zit het NFL-seizoen er weer voor een maandje of bijna acht op. Maar wat voor een wedstrijd! De Super Bowl! Niet de minste, dunkt ons. Vandaar dat we het gehele vijfde issue van SportAmerika Magazine wijdden aan een preview op dit unieke evenement. Middels (onder meer) een analyse van de Brady-Gronk-Connection, een portret van Pete Carroll, de Upside van Vince Wilfork, Kam Chancellor die tot op het bot wordt Ontleed – dit alles gelardeerd met een sloot aan feiten en cijfers. Bonus: een niet te missen column van Matthijs van den Beukel. Zoals altijd weer geheel GRATIS! Veel leesplezier.

Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuw magazine is? Meld je hier aan!

KLIK OP CLICK TO READ OM SPORTAM MAGAZINE TE LEZEN:

Voor voorgaande nummers van Sport Amerika Magazine klik je hier.

SportAm Magazine Nr 6 verschijnt volgende week.

 

0ipad0515

 

NOTA BENE: BEN JIJ EEN ANDROID- OF TABLET-GEBRUIKER? HAAL DAN DE GRATIS ISSUU-APP IN DE APP-STORE, ZOEK OP ‘SPORTAMERIKA’, ADD SPORTAMERIKA AAN JE STACK, EN LEES SPORTAMERIKA MAGAZINE IEDERE WEEK ALS EERSTE! ENJOY!

 

4 Reacties
 1. Jeroen 5 jaar ago

  Op dit moment nog 4 dagen, 6 uur en 23 minuten. De superbowl blijft de hele dag op de achtergrond in gedachten. Het is weer een interessant blad geworden. Zeker in deze wachttijd naar de SB.

 2. Jeroen 5 jaar ago

  Dat jullie Josh Gordon tot loser benoemen is logisch. Die kerel is begin 20 en nu hard op weg zijn carrière te verknallen.

  Maar Brady ook als loser te benoemen, is erg voorbarig, je weet nog niet wat zijn rol in dit ballenincident is (misschien had hij helemaal geen invloed hierin). Plus wat hij bereikt heeft zal echt niet worden uitgevlakt door dit incident. Nu is dit groot nieuws in de wachttijd richting Superbowl, hoe men hier na kijkt over 1, 2 jaar is de vraag. Wordt alleen echt vervelend als blijkt dat dit iets structureels was.

 3. Wouter van Willigen 5 jaar ago

  Waarom doet iedereen zo heilig over Brady?
  Hij is inderdaad bijzonder getalenteerd. Maar feit is dat zijn laatste titel alweer in 2004 was!!
  Dat is 10 jaar!! IMHO zijn in die 10 jaar meer dan voldoende rare dingen gebeurd bij de Patriots dat men zich zo langzamerhand echt achter de oortjes moet gaan krabben.

  • Jeroen 5 jaar ago

   Wie doet dan alsof Brady heilig is? Ik niet, ben wel zwaar onder de indruk van Brady. En inderdaad het is 10 jaar geleden dat hij een SB won. Wel heeft hij in die afgelopen 10 jaar bijna elk seizoen de play-offs bereikt en heeft hij nog twee keer de superbowl bereikt.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen