SportAmerika Daily Quiz

Door

 

We gaan weer wat nieuws doen bij SportAmerika. Een dagelijks(e) quiz(je). In de vorm van een enkele vraag, via Twitter, te beantwoorden via datzelfde Twitter (via DM!), op een vast tijdstip (10:00 ‘s ochtends). Vrij naar dailypopquiz.

Er is in principe geen haast bij. Antwoorden kan maar lieft twaalf uur lang, tot 22:00 ‘s avonds. En iedereen die de vraag goed beantwoordt krijgt een punt. Edoch, de vijf snelste goede antwoorders krijgen een dag later een eervolle vermelding via Twitter. En mocht het aan het einde van de maand aankomen op een tiebreaker, dan gaat degene met de meeste top 5-noteringen er met de maandprijs vandoor. En ja, voor degene die de meeste punten heeft gescoord aan het einde van de maand, ligt er wel een prijs klaar.

Als gezegd: de vraag wordt gesteld- en dient te worden beantwoord via Twitter (nogmaals: per Direct Message!). We hebben daarvoor een speciaal Twitter-account geopend: @SportAmQuiz. Wil je dus meedoen, volg dit account, en wij zullen je zo spoedig mogelijk terugvolgen.

Een en ander zal zich vanzelf uitwijzen. De eerste vraag volgt aanstaande maandag, om 10:00 uur.

1 Reactie
  1. Orpheo 8 jaar ago

    jammer dat ik geen twitter heb lol.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen