Beyond the Box Score: Wolves @ Lakers

Door

Minnesota Timberwolves v Los Angeles LakersBen jij wel eens in Wrigley Field geweest? Was de wedstrijd die jij bezocht in Madison Square Garden de mooiste ooit? Of zag je een thriller in Candlestick Park? Vandaag: Timberwolves @ Lakers, 29 februari 2012. Staples Center. SportAmerika is geïnteresseerd in jouw verhaal! Zoek op Sports Reference de box score van de mooiste wedstrijd die jij ooit bezocht en stuur ons je ervaringen van het duel.

bjb

Sjoerd Neggers. Timberwolves @ Lakers, 29 februari 2012. Staples Center.

Ik moest in Los Angeles zijn voor optredens. Zodra ik de data wist, ben ik gaan kijken voor wedstrijden van de Lakers. En zowaar, ik kon nog kaarten krijgen voor een wedstrijd!

Het was voor het eerst dat ik live bij een wedstrijd van de Los Angeles Lakers was. Sterker nog, voor het eerst van mijn leven live bij een NBA-wedstrijd. Op papier een wedstrijd om naar uit te kijken. Lakers kregen de Timberwolves op bezoek, het team van Ricky Rubio en Kevin Love. Kevin Love was geblesseerd en deed niet mee. Een week voor deze wedstrijd brak Kobe zijn neus, door toedoen van Dywane Wade. Het was nog even afwachten of the Black Mamba mee kon doen.

Ik was met mijn vriend DJ MZA al vrij vroeg bij Staples Center, om alles mee te krijgen en te zien. We hadden goede plekken. Het was leuk om alles wat ik al jaren van de TV kende, nu eens in het echt mee te maken. En toen verscheen ineens Kobe heel groot op de schermen, met facemask! Ik was getuige van een uniek moment. Kobe zou gaan spelen met een masker op.

De wedstrijd was uiteindelijk best saai. Geen moment spannend. Wat leuke plays van Kobe en vooral Ricky Rubio. Maar voor de rest gebeurde er weinig. En toch kon het me nu niet deren. Ik was er gewoon bij!! Mijn eerste keer. En omdat de Timberwolves niet verder kwamen dan 85 punten kwam ik erachter dat FREE Taco’s geen grap is van de televisie. Met een tegoedbon en een grote smile verliet ik het Staples Center.

Hier vind je de boxscore.

———-

Doe mee & WIN! Als je jouw beknopte verslag (inclusief link van de box score) op onze Facebook-pagina post, maak je kans op een eigen artikel in het Sport Amerika Magazine!

Minnesota Timberwolves v Los Angeles Lakers

Ook leuk om te lezen