Sport Amerika Show wekelijks op ALLsportsradio

Door

radio18

De nieuwe sportzender ALLsportsradio breidt met ingang van 3 maart a.s. haar programmering uit. Iedere maandag tussen 15.00 en 16.00 uur gaat Sport Amerika op ALLsportsradio de ‘Sport Amerika Show’ maken, over het wel en wee in de Amerikaanse sportcompetities.

“Het is een enorme eer dat wij gevraagd worden om een radioprogramma te maken op ALLsportsradio”, laat Sport Amerika-oprichter Neal Petersen weten. “Sport Amerika en ALLsportsradio geloven allebei sterk in het bereiken van fans via het internet en passen daarom uitstekend bij elkaar.”

De afgelopen jaren waren de redacteuren van Sport Amerika al op regelmatige basis te horen in radioprogramma’s van Radio 1, Omroep WNL (zoals op bovenstaande foto te zien) en 3FM. “Een eigen radioprogramma past perfect bij de strategie van Sport Amerika om fans van Amerikaanse sporten op diverse kanalen te bedienen. Naast deze online radioshow komen wij binnenkort ook met online televisie.”

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Geweldig dat we enkele weken na de start van onze nieuwe sportzender al dit nieuwe programma kunnen aankondigen. Als het enthousiasme en de snelheid waarin dit programma gezamenlijk tot stand is gekomen ook staat voor het succes van het programma, belooft dat veel voor de toekomst”.

Het programma kan je vanaf aanstaande maandag beluisteren via www.allsportsradio.nl

Ook leuk om te lezen