Sport Amerika Quiz – Week 3

Door

 

En dan zijn we al weer toe aan de SportAmerika Quiz, week 3.

Je raadt het al: tien plaatjes van Amerikaanse atleten. En de namen van die tien willen we allemaal van jullie horen. Alle tien hebben iets (vanuit hun verleden) met elkaar gemeen. En deze onderlinge link, dat is antwoord elf, en ook die zouden we graag van jullie willen horen.

De quiz mag op het eerste gezicht wat aan de moeilijke kant lijken, maar bij deze alvast een tip: de onderlinge link is misschien wel al uit te vogelen als je drie of vier van de antwoorden hebt. En als je de link in casu antwoord 11 eenmaal hebt, kan dat uiterst behulpzaam zijn bij het vinden van de overige sporters.

Mag deze hint niet voldoende zijn: zoals gebruikelijk komen we op maandag om 12 uur met twee handenvol met hints.

Weet je alle elf antwoorden, of ben je tevreden met wat je hebt, stuur ze dan in een mailtje naar quiz@sportamerika.nl.

De puntentelling gaat als volgt. Voor iedere goed geraden sporter krijg je een (1) punt. Wie ook de elfde antwoord weet te ontrafelen, krijgt nog eens extra tien (10) punten. Dat zijn dus twintig (20) punten in totaal. Je hebt alle tijd van de wereld: inzenden kan tot en met woensdag 27 juli, terwijl we de quiz op maandag 25 juli nog eens zullen plaatsen, vergezeld hints. Maar let wel: de snelle inzenders zullen nog eens extra worden beloond. De eerst vijf deelnemers met alle elf antwoorden goed, krijgen nog eens een bonus van respectievelijk 5, 4, 3, 2 en 1 punten.

Aan het einde van de rit staan er voor de top 3 een paar leuke prijzen te wachten. Zo ligt er voor de overall winnaar na tien weken een Season Pass voor NBA.com klaar. Echter, iedere ronde staat ook nog eens op zichzelf. Ook voor de tien weekwinnaars hebben we een fraaie prijs in petto.

De oplossing van iedere ronde, vergezeld van de weekuitslag en de totaalstand, zal op donderdag worden gepubliceerd.

Veel plezier!

 

NOGMAALS: MAIL JE ELF OPLOSSINGEN NAAR QUIZ@SPORTAMERIKA.NL.


 

Ook leuk om te lezen