Sport Amerika Quiz – Week 4

Door

 

Tjonge, wat daat dat snel. We zijn al weer toe aan de SportAmerika Quiz, week 4, met andere woorden: we zijn bijna op de helft.

Het kan bijna geen verrassing meer zijn: je ziet hieronder tien plaatjes van Amerikaanse atleten. En de namen van die tien willen we allemaal van jullie horen. En inderdaad, dan is er ook nog iets gemeenschappelijks wat deze tien sporters met elkaar bindt. En deze onderlinge link, dat is antwoord elf, en ook die zouden we graag van jullie willen horen.

De quiz lijkt ons niet aan de moeilijke kant, maar goed, wij zijn natuurlijk bevooroordeeld, omdat we hem zelf in elkaar hebben gedraaid. Mocht-ie toch een tikkie lastig zijn, dan zullen we jullie op maandag verrassen met twee handenvol met hints. Exact op 12 uur ‘s middags, zoals gebruikelijk.

Weet je alle elf antwoorden, of ben je tevreden met wat je hebt, stuur ze dan in een mailtje naar quiz@sportamerika.nl.

De puntentelling gaat als volgt. Voor iedere goed geraden sporter krijg je een (1) punt. Wie ook het elfde antwoord weet te ontrafelen, krijgt nog eens extra tien (10) punten. Dat zijn dus twintig (20) punten in totaal. Je hebt alle tijd van de wereld: inzenden kan tot en met woensdag 3 augustus, terwijl we de quiz op maandag 1 augustus nog eens zullen plaatsen, vergezeld van hints. Maar let wel: de snelle inzenders zullen nog eens extra worden beloond. De eerst vijf deelnemers met alle elf antwoorden goed, krijgen nog eens een bonus van respectievelijk 5, 4, 3, 2 en 1 punten.

Aan het einde van de rit staan er voor de top 3 een paar leuke prijzen te wachten. Zo ligt er voor de overall winnaar na tien weken een Season Pass voor NBA.com klaar. Echter, iedere ronde staat ook nog eens op zichzelf. Ook voor de tien weekwinnaars hebben we een fraaie prijs in petto.

De oplossing van iedere ronde, vergezeld van de weekuitslag en de totaalstand, zal op donderdag worden gepubliceerd.

Veel plezier!

 

NOGMAALS: MAIL JE ELF OPLOSSINGEN NAAR QUIZ@SPORTAMERIKA.NL.

  

Ook leuk om te lezen