Sport Amerika Fantasy League resultaten Week 7

Door

Issie dan! De wekelijkse #SAFL Basketball update. Alvorens ik de afgelopen week weer beknopt recap: Baseball-fans kunnen zich vanaf nu aanmelden voor Sport Amerika Fantasy Baseball!

De grootste winnaars van de afgelopen week zijn duidelijk koploper Lob Angeles Clippers en comeback kid FC Nelson. De Clippers, die nummer laatst Cleveland Rock&Roll met 7-2 versloegen, hebben nu een comfortabele 3.5 punten voorsprong op nummer twee Knicks, dat slechts met 5-4 won.

FC Nelson heeft lang onderaan gebungeld, maar vindt langzaam de weg naar boven. Met 7-2 werd Heel grote ballen verslagen.

Inmiddels zijn er duidelijk groepjes te merken binnen de league. Clippers staat ruim op kop, maar de nummers twee tot en met vijf staan binnen twee punten van elkaar. Ook de nummer acht tot en met verschillen onderling niet veel. De eerste acht gaan aan het eind van het seizoen naar de play-offs, dus de strijd daar is zeker belangrijk.

Stand:

Resultaten:
LenmB Courtcrashers 4-5 Punani Posse
Da Bulls 5-4 Ing’s RIngenpakkers
FC Nelson 7-2 Heel grote ballen
Berlin Walls 5-4 Maru’s Madness
Damsko vanDamns 4-5 de Freytas Firebirds
Lob Angeles Clippers 7-2 Cleveland Rock&Roll
Knicks 5-4 Zandotonio Spurs
Rotterdam Spartans 4-5 Team Oqium

League 2:
Nadat Squadra di Rody al weken de sterren van de hemel speelt en terecht de credits krijgt, is het nu tijd om ook de nummer twee te belichten. Golden Rastafarians wint week in week uit en hoewel de achterstand op de Squadra vijf punten is, is de voorsprong op nummer drie, Springfield Skyforce, 5.5 punten. Oftewel, we kunnen zeggen dat de nummers één en twee aardig vast zitten op hun plekkie. Dat zegt natuurlijk niet dat ze nu kunnen tanken richting de play-offs, er is nog veel basketbal te spelen.

Daarachter dan: de nummers drie tot en met acht staan redelijk vlak bij elkaar en strijden zoals het er nu naar uitziet met z’n zessen om twee play-off plaatsen achter de Squadra en Rastafarians. Vier van deze teams spelen tegen elkaar, dus dikke kans dat de middenmoot er volgende week weer heel anders uitziet.

Stand:

Resultaten:
LenmB Green Sox 4-5 Haarlem Heat
OKC Lightning 4-5 Pacers Nation
DarChicago Bulls 3-6 Squadra di Rody
Golden Rastafarians 6-3 Reindeers
Mcchicken Mayhem 4-5 Springfield Skyforce

Ook leuk om te lezen