Sport Amerika Fantasy League resultaten Week 4

Door

Een nieuwe week, weer een nieuwe leider in league één. Dit keer is het Team Oqium, dat in week 2 ook al bovenaan stond, dat de koppositie terug pakt. Ing’s Ringenpakkers werden met 7-2 van de mat geveegd door Oqium, dat nu een kleine voorsprong heeft op Berlin Walls.

De Walls kennen een gestage stijgende lijn (week 1: 8e, week 2: 10e, week 3: 5e en nu 2e) in de league en zijn samen met Oqium early favorites, al is er nog lang te spelen. Zandonio Spurs werd met 7-2 verslagen door de Walls.

Inmiddels is eindelijk de eerste ruil er doorheen in de fantasy league. De eerder genoemde Oqium stuurde Anthony Morrow naar de Spurs in ruil voor Jamal Crawford.

Een eervolle vermelding deze week voor Heel Grote Ballen, dat eindelijk van de laatste plaat is door Punani Posse met 7-2 te verslaan.

Resultaten:
LenmB Courtcrashers 4-5 Maru’s Madness
Da Bulls 5-4 de Freytas Firebirds
FC Nelson 6-3 Cleveland Rock&Roll
Berlin Walls 7-2 Zandotonio Spurs
Damsko vanDamns 6-3 Rotterdam Spartans
Lob Angeles Clippers 3-5 Knicks
Heel grote ballen 7-2 Punani Posse
Ing’s RIngenpakkers 2-7 Team Oqium

In League 2 is er een duidelijke tweedeling binnen het veld. De top vijf staat binnen 5.5 wins. Al heeft nummer één, net als vorige week Squadra di Rody, een nette vier wins voorsprong op de rest. De tweedeling komt vooral, omdat drie van de teams in de top vijf wonnen van teams in de onderste regionen. Komende (deze) week neemt de Squadra het tegen nummer vijf Lenmb Green Sox op en nummer twee Golden Rastafarians tegen nummer drie Haarlem Heat. De uitgelezen kans voor nummer vier DarChicago Bulls om zich een weg naar boven te banen.

Resultaten:
LenmB Green Sox 6-3 Springfield Skyforce
OKC Lightning 1-8 Haarlem Heat
DarChicago Bulls 4-5 Golden Rastafarians
Pacers Nation 5-3 Mcchicken Mayhem
Squadra di Rody 7-2 Reindeers

Ook leuk om te lezen