Sport Amerika Fantasy League resultaten Week 3

Door

De Lob Angeles Clippers doen het goed. Niet alleen werden de cross-town rivals Lakers deze week verslagen, ook in Fantasy League 1 hebben ze een coupe gepleegd. Stond het team van onze recap-man vorige week nog zevende, nu hebben de Clippers de eerste plaats in handen. Op onderling resultaat staat Lob Angeles voor op de leider van vorige week: Team Oquim. Saillant detail: het waren de Clippers die vorige week met 6-3 wonnen van Oquim. Opvallend is dat de teams in de top 2 de enigen zijn die zeven moves gemaakt hebben dit seizoen, het meeste in de league.

Slecht nieuws voor Darch, zijn Bulls, Bulls en vooral zijn Bulls zitten in de lappenmand. Goed nieuws voor Heel Grote Ballen. Het team, ‘Flinke Knickers’ in de volksmond, won met 6-3 van Ing’s Ringenpakkers en staat nog steeds laatste, maar heeft de aansluiting gevonden met de rest. Het hele veld staat binnen 4.5 wedstrijden van elkaar. Na drie weken is nog alles mogelijk dus.

Resultaten:
LenmB Courtcrashers 3-6 de Freytas Firebirds
Da Bulls 5-3 Cleveland Rock&Roll
FC Nelson 4-4 Zandotonio Spurs
Berlin Walls 5-3 Rotterdam Spartans
Damsko vanDamns 4-5 Knicks
Lob Angeles Clippers 6-3 Team Oqium
Maru’s Madness 5-4 Punani Posse
Heel grote ballen 6-3 Ing’s RIngenpakkers

Squadra di Rody is de naam van de nieuwe koploper in Fantasy League 2. Met 8-1 werd voormalig nummer 1 Haarlem Heat opgerold. Di Rody, met de licht geblesseerde Chris Paul profiteerde optimaal van het blessureleed bij de Heat. Di Rody heeft twee wedstrijden voorsprong op de rest van de teams en kan dus langzaamaan de voorsprong gaan uitbouwen. De Heat is inmiddels naar de achtste plaats gezakt. Pacers Nation, van dezelfde eigenaar als Lob Angeles Clippers in League 1 staat negende. Is hier van geluk of pech sprake, of speelt Marco Post een spelletje met ons?

Resultaten
LenmB Green Sox 4-4 Mcchicken Mayhem
OKC Lightning 4-4 Golden Rastafarians
DarChicago Bulls 6-3 Pacers Nation
Squadra di Rody 8-1 Haarlem Heat
Reindeers 4-5 Springfield Skyforce

Ook leuk om te lezen