Sport Amerika Fantasy League resultaten Week 10

Door

Twee dagen later dan gebruikelijk in verband met zonder een reden. Maar daarom niet minder awesome. DE #SAFL UPDATE BABY! Ietwat extended version!

SAFL 1
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Vertel dat maar aan de Damsko vanDamns. Bungelden de vanDamns eerst nog in de onderste helft van de league, nu zijn ze outsider voor de eindoverwinning. Met maar liefst 8-1 werden Ing’s Ringenpakkers ingemaakt. De Ringenpakkers nemen meteen de rode lantaarn over van Cleveland Rock&Roll, dat met 6-3 door Zandotonio Spurs werd verslagen.

Ook bovenin hebben we een wisseling van de wacht. Lob Angeles Clippers moet een pas op de plaats maken voor Knicks. De Clippers verloren met 2-7 van Heel Grote Ballen, wat nu opeens weer een beetje zicht heeft op een playoffplaats. Knicks won met 6-3 van nummer negen Maru’s Madness. Nummer twee: Berlin Walls kwamen niet verder dan een 4-4 tegen Punani Posse, de nummer twaalf in de league.

Nummer acht LenmB Courtcrashers (yey!) staat op 2.5 punten van Maru’s Madness. Met na deze week nog slechts twee weken te gaan is het de taak aan de Madness om dat gat niet groter te laten worden, anders is het playoff-veld zo goed als set.

Stand:

Resultaten:
LenmB Courtcrashers 5-4 FC Nelson
Da Bulls 2-6 Team Oqium
Berlin Walls 4-4 Punani Posse
Damsko vanDamns 8-1 Ing’s RIngenpakkers
Lob Angeles Clippers 2-7 Heel grote ballen
Knicks 6-3 Maru’s Madness
Rotterdam Spartans 2-7 de Freytas Firebirds
Zandotonio Spurs 6-3 Cleveland Rock&Roll

SAFL 2
Squadra di Rody is definitief niet meer de favoriet voor de eindoverwinning in SAFL 2. Die eer is Golden Rastafarians nu toebedeeld. In een rechtstreeks gevecht wonnen Rastafarians met maar liefst 7-2. De Rasta’s hebben gelijk ook een flinke afstand genomen op de rest van het veld. Alleen de Squadra heeft nog een beetje zicht op de Rasta’s, nummer drie Reindeers kijkt tegen een 9.5 punten achterstand aan.

Echter lijken ook de Reindeers vrijwel zeker van een playoff plek. De rendiertjes hebben een voorsprong van 5.5 punten opgebouwd ten opzichte van nummer vijf OKC Lightning. Ook nummer vier, Haarlem Heat, lijkt playoffbound. Al zijn er in deze league na deze week nog drie weken te spelen. Een weekje langer dan in league één dus. Dit in verband met het kleinere speelveld en dus ook kleinere playoffs.

Achter de Heat strijden de Lightning, Pacers Nation, LenmB Green Sox en Springfield Skyforce om de vijfde plaats, allemaal binnen anderhalve punt. Een sterke serie kan alsnog een playoffplek betekenen, al moet daarvoor wel opgeschoten worden.

Stand:

Resultaten:
LenmB Green Sox 4-4 Pacers Nation
OKC Lightning 6-3 Springfield Skyforce
DarChicago Bulls 2-6 Reindeers
Golden Rastafarians 7-2 Squadra di Rody
Mcchicken Mayhem 1-8 Haarlem Heat

BASEBALLFANS! Vergeet je niet aan te melden voor de #SAFL Baseball Fantasy League!

Ook leuk om te lezen