Sponsor gelooft in ‘nieuwe’ Vick

Door

Bedrijven geloven weer in Philadelphia Eagles-quarterback Michael Vick. Dinsdag werd bekend dat de 30-jarige quarterback, die dit weekend aantreedt in de Pro Bowl, een overeenkomst heeft gesloten met Unequal Technologies, een bedrijf wat gespecialiseerd is in sportartikelen.

Het is voor Vick zijn eerste sponsorcontract die hij tekent na zijn tijd in de gevangenis, zo’n anderhalf jaar geleden. ,,We zijn erg enthousiast over deze deal,” stelde Rob Vito, de CEO van Unequal Technologies, dinsdagmiddag. ,,Michael is een goed persoon, hij heeft zijn straf uitgezeten. Hij verdient van ons een tweede kans. Dat maakt Amerika zo fantastisch. Hier kan dat, want Michael is nu echt een ander persoon.”

Vick heeft een primeur, want hij zal de allereerste persoon zijn die het UT gaat vertegenwoordigen. ,,Wij denken dat hij de ideale persoon is voor deze deal. Juist omdat hij weet hoe goed onze producten zijn.”

Gedurende het seizoen miste de Eagles-quarterback drie wedstrijden vanwege een ribblessure en keerde daarna terug met een vest van Unequal. Daarnaast droeg hij ook schouderbeschermers van het bedrijf.

,,De aanpak van Unequal bevalt mij prima. Het is nu onderdeel van mijn spel en ik kan niet meer zonder,” verklaarde Vick dinsdag. ,,Het voegt echt iets toe aan mij spel en ik speel er ook beter door.”

Voor zijn gevangenisstraf was Vick een van de best betaalde spelers uit de NFL. Gedurende zijn tijd bij de Atlanta Falcons was hij het gezicht van vele producten, maar na zijn arrestatie in 2007 raakte hij alles kwijt.

Foto: femalefan.com

Ook leuk om te lezen