Spelers hebben twijfels bij blessure Cutler

Door

Jay Cutler, quarterback van de Chicago Bears, werd zondag na de verloren partij tegen de Green Bay Packers zwaar op de korrel genomen door oud- en huidige spelers. Cutler verliet de wedstrijd in het derde kwart nadat hij zijn knie had geblesseerd. Enkele spelers hebben op Twitter of tijdens een interview laten blijken dat ze Jay Cutler een watje vinden omdat hij niet meer doorspeelde.

Maurice Jones-Drew, running back van de Jacksonville Jaguars, liet via Twitter het volgende weten: ,, Al dat ik zeg is dat hij de wedstrijd kan eindigen met een zwakke knie…Ik speelde het gehele seizoen met zo’n blessure.” Ook de levende legende van de Chicago Bears Mike Dikta, oud-tight end en head coach, zei tijdens een interview op Mike & Mike in The Morning het volgende: ,,Ik weet niet of iedereen het spel kan spelen als ze niet 100 procent zijn, ik kan niet spreken voor Jay Cutler, voor niemand. Maar ik zou knock out moeten zijn om me uit een wedstrijd te halen, en zeker uit zo’n match.”

Niet iedereen is het eens met de uitspraken over Cutler. Bears-linebacker Brian Urlacher, zelf geen doetje, zei het volgende over Jay Cutler: ,, Jay was gewond. Ik stel me geen vragen bij zijn doorzetting. Het is een harde kerel, één van de hardste van het team. We stellen ons geen vragen bij zijn hardheid.” Bijna al de Bears steunen hun quarterback en niemand stelt zich eigenlijk vragen bij het feit dat hij er niet meer opkwam.

Foto: blogs.mirror.co.uk

Ook leuk om te lezen