Spectaculair debuut voor Melo in New York

Door

Carmelo Anthony kreeg, in zijn eerste wedstrijd als een Knick, een geweldige ontvangst. Het voelde meer aan als een rock concert dan een basketball wedstrijd.

Op zijn beurt liet Anthony zien waarom iedereen zo enthousiast is over zijn komst. Anthony maakte enkele belangrijke scores aan het eind van de wedstrijd om de 114-108 overwinning binnen te slepen. Anthony was goed voor 27 punten en 10 rebounds tegen de Milwaukee Bucks.

Coach Mike D’Antoni vond het normaal voor ‘Melo’: ,,Dit was normaal voor hem en dat is het grootste compliment dat je kunt geven. Waar je hem ook neer zet hij zal altijd zulke cijfers op het bord zetten. Dat is wat hij doet.”

Een andere nieuwkomer, Chauncey Billups, liet zich ook gelden met 21 punten en 8 assists. Beide spelers werden aan het eind van de wedstrijd luidruchtig toegejuicht in de Madison Square Garden. ‘Melo’ was onder de indruk: ,,Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Dat was een fantastisch moment toen de fans zo reageerden.”

De New York Knicks nemen het morgen op tegen de Cavaliers in Cleveland. De Knicks staan zesde in het oosten met 29-26.

Ze staan nog een redelijk eind achter op de nummer 5, de Atlanta Hawks. Het team zal hopen met Anthony er bij een run te kunnen maken voor een hogere plaatsing.

De Milwaukee Bucks komen met het verlies op 22-35 wat goed is voor de tiende plek in het oosten. De Bucks krijgen zaterdag de Chicago Bulls op bezoek.

Zie hier de samenvatting tussen de Bucks en de Knicks:

Foto: img.ibtimes.com

Ook leuk om te lezen