Smith klaar voor vertrek bij Panthers

Door

Even tijdje voor de NFL lockout begon in maart had Carolina Panthers wide receiver Steve Smith zijn kastje leeggemaakt in het stadion van Carolina. Ook alle decoraties uit de luxesuite, die door zijn familie werd gebruikt tijdens de wedstrijden, heeft hij verwijderd.

Er is al een tijdje sprake dat de wide receiver weg wil uit Carolina nu de nieuwe head coach Ron Rivera het team wil verjongen. Hij neemt het team over nadat het de slechtste papier kon voorleggen in de NFL het afgelopen seizoen. Het eindigde met een 2-14 record afgelopen seizoen.

Er werd ook gezegd dat Smith al voor de lockout gevraagd had om getrade te worden naar een ander team. Zijn huis in Charlotte staat al een tijdje te koop, maar hij zei vorig seizoen dat dat was omdat hij naar een gezinsvriendelijker huis wou verhuizen in dezelfde buurt.

Het team is voorzichtig met uitspraken rond de toekomst van Smith. Tijdens de samenkomst van de eigenaars van de NFL zei Rivera dat hij al met Smith had gepraat en dat het team zou zien hoe alles zou verlopen. Maar er werd ook gezegd aan Smith dat het team hem zou helpen mocht hij willen vertrekken. Carolina zou hem wel niet zomaar laten gaan of weggeven.

Smith kwam in 2001 bij het team en speelt er al zijn hele carrière. Afgelopen seizoen speelde hij 14 wedstrijden en ving maar 2 touchdownpassen, het minste in een zo goed als volledig seizoen sinds 2001.

Foto: fantasyknuckleheads.com

 

Ook leuk om te lezen