Smith bezoekt Patriots

Door

Op de laatste dag dat ploegen van de National Football League collegespelers mochten ontvangen op hun faciliteiten, hebben de New England Patriots Tyron Smith ontvangen, offensive tackle van de University of Souther California Trojans.

Teams in de NFL mogen 30 spelers ontvangen voor de draft begint. De bezoeken worden veelal gebruikt om medische gegevens te dubbelchecken of om nog een laatste interview af te nemen van de speler.

Tyron Smith gaat naar de NFL na zijn juniorjaar in college. Analisten zeggen dat hij één van de top offensive tackles is in de draft. De Patriots kunnen zijn kant opkijken omdat Matt Light, hun startende left tackle sinds 2001, een unrestricted free agent wordt.

Sebastian Vollmer zal zijn derde jaar starten als right tackle maar hij heeft ook al ervaring als left tackle.

Die flexibiliteit geven de Patriots wel wat opties terwijl ze de plaatsen vullen op offensive line. Nick Kazcur, die vorig seizoen miste door een rugoperatie, keert terug naar het team en kan op tackle spelen, net als Mark LeVoir en Steve Maneri.

Smith kwam bij USC aan als één van de beste high school spelers van het land. Toonaangevende website scout.com zei dat hij de nummer 1 offensive tackle in het land was. In 2010 werd hij All-conference in de Pac-10 en won de Morris Award als beste offensive lineman van de Pac-10.

Foto: raisingzona.com

 

Ook leuk om te lezen