Sizemore maakt indrukwekkende comeback voor Indians

Door

Cleveland Indians centerfielder Grady Sizemore sloeg een home run en een double in de eerste wedstrijd na zijn knieblessure. De Indians versloegen de Baltimore Orioles met 4-2 zondagavond en winnen de serie met 3-0. De Orioles hebben nu zeven wedstrijden op rij verloren.

Sizemore had al niet meer gespeeld sinds mei vorig jaar toen hij hij een operatie moest ondergaan aan zijn linkerknie. Hij is nu weer helemaal hersteld en sloeg een home run bij zijn tweede at-bat en een double in de vijfde inning. ,,Ik wulde enkel maar op het veld gaan om het team te helpen en te winnen,” zei Sizemore. ,,Ik was zeker nerveus.”

Catcher Carlos Santana en designated hitter Travis Hafner sloegen ook een home run voor de Indians, die op de eerste plaats staan in de AL Central. Ze hebben nu zeven wedstrijden op rij gewonnen en en staan in totaal 11-4.

Pitcher Fausto Carmona moest slechts één run en vijf hits toestaan in zeven innings, closer Chris Perez had maar drie batters nodig in de negende inning voor zijn vijfde save van het seizoen.

Grady Sizemore kreeg een staande ovatie van de fans van Cleveland toen hij het veld opliep in de eerste inning.

Zijn eerste hit leverde niets op, maar in de derde inning gooide Orioles’ pitcher Bergesen een ball en Sizemore sloeg hem over de rechtermuur. Zijn eerste home run sinds 27 augustus 2009.

De Indians hebben een verrassende start genomen dit seizoen, zelfs met Shin-Soo Choo en Santana die nog niet optimaal spelen en Sizemore die nog maar een keer meespeelde. Vanavond moet Cleveland naar Kansas City voor een serie van drie wedstrijden.

Foto: 3.bp.blogspot.com

Ook leuk om te lezen