Shaq maakt rentree en raakt opnieuw geblesseerd

Door

Zondagavond konden de fans van de Boston Celtics sinds tijden weer een korte blik opvangen van Shaquille O’Neal. In zijn minuten op het veld liet hij goede dingen doen, maar moest al in het tweede kwart het veld verlaten met een nieuwe blessure.

De diagnose op het moment is een verrekte kuit spier. Shaq scoorde 6 punten in bijna zes minuten in zijn eerste wedstrijd sinds twee maanden. De Celtics wonnen met 101-90 van de Detroit Pistons. Coach Rivers wilde de center niet aan de kant houden als het niet nodig was: ,,Ik wist niet zeker wat ik moet doen. Ik dacht dat hij speeltijd nodig had en niet pas in de play-offs. De dokter denkt dat het een kleine verrekking is, dus dan valt de schade nog mee.”

De Celtics leken een extra impuls te krijgen door de aanwezigheid van Shaq. Ook Pierce, goed voor 22 punten, erkende dat: ,,Hij is er zolang uit geweest en hij probeerde vandaag te gaan zonder een keer te trainen. Ik hoop dat hij oké is. Voor mijn gevoel was zijn aanwezigheid op het veld al heel belangrijk voor ons.”

Ook het publiek lijkt te verlangen naar ‘Shaq’ aangezien het publiek hem luid toejuichte toen Shaq het veld betrad.

Zie hier de samenvatting van het duel tussen de Pistons en de Celtics:

Foto: greensdaily.com

Ook leuk om te lezen