Schorsing Josh Gordon opgeheven?

Door

Cleveland Browns v Detroit Lions

De berichten uit Amerika worden steeds sterker dat de NFL en de spelers (NFLPA) een deze dagen tot overeenstemming komen over nieuwe richtlijnen omtrent schorsingen voor verdovende middelen. Zie onderstaande video waar Mortensen, een belangrijke ESPN analyst, 100% zeker is dat de nieuwe regels nog deze week ondertekend gaan worden door beide partijen.

Goed nieuws
Dat betekent dat niet alleen sterspeler van de Cleveland Browns, Josh Gordon, maar ook WR Wes Welker en daarbij nog zo’n 20 andere spelers, wellicht zondag al in actie kunnen komen. Of dat gaat lukken met alle bureaucratische rompslomp valt te bezien. Maar dat ze gaan spelen lijkt nu onontkoombaar.

Foto: Getty Images

3 Reacties
 1. Jeroen 6 jaar ago

  Lijkt mij terecht dat ze de regels versoepelen. Ze zijn zo streng dat vaak spelers werden geschorst die zelf niets gebruiken. Maar dan werden er sporen van mensen uit hun omgeving waargenomen.

  • Mark 6 jaar ago

   plus het feit dat spelers geschorst werden direct na een arrestatie. Of je onschuldig bent doet dan even niet ter zaken in de NFL. Die regel gaat nu ook aangepast worden. Terecht!

   • Jeroen 6 jaar ago

    Dat wist ik niet eens. Alsof een boete of aanhouding door de politie al meteen kan bewijzen dat een speler echt schuldig was.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen