SAS: Waarom Kevin Durant de verdiende MVP is

Door

Oklahoma City Thunder v Miami Heat

Tijdens de tweede Sport Amerika Show op ALLsportradio gingen we dieper in op de vraag wie dit seizoen de MVP zal wegkapen in de NBA. Het is een tweestrijd tussen LeBron James en Kevin Durant. NBA-redacteur Vincent Van Genechten schreef in het SportAmerika Magazine een pleidooi voor Durant als meest waardevolle speler. Opnieuw geen derde MVP Award op een rij voor The King, dit is hét jaar van The Durantula!

Er was de voorbije seizoenen weinig te doen aan de statistische dominantie van James. Beetje bij beetje heeft Durant zijn beste vriend én grootste rivaal echter ingehaald. Durant is dit seizoen gemiddeld goed voor meer dan 31 punten, bijna acht rebounds, bijna zes assists, meer dan één steal en bijna één block. Voeg daarbij schotpercentages van meer dan 50 algemeen, meer dan 40 vanaf de driepuntlijn en dicht tegen de 90 op vrije worpen, en je mond zou moeten openvallen van verbazing.

Foto: Getty Images

3 Reacties
 1. Bahadir 6 jaar ago

  Voor zover ik weet is James Harden nog altijd de beste vriend van KD. Je zag die twee recentelijk ook naast elkaar zitten tijdens het All-Star Weekend.

  • Laurie 6 jaar ago

   Ben je dan meteen zijn beste vriend?

   • Bahadir 6 jaar ago

    Nee, ik geef alleen een voorbeeld. Ik heb KD en LeBron namelijk nog nooit naast elkaar zien zitten bij zulke grote evenementen.

    P.s.
    Ik weet dat deze discussie nergens over gaat, maar ik wilde even duidelijkheid scheppen over de relatie tussen KD en LeBron.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen