Sanchez wil Jets samen laten trainen in Californië

Door

Doordat de spelers door de lockout niet meer mogen trainen op de faciliteiten van het team, moeten er andere oplossingen gevonden worden. Mark Sanchez, quarterback van de New York Jets, heeft enkele teamleden uitgenodigd om samen met hem te trainen in Mission Viejo, Californië, waar hij high school liep.

Zowel running back LaDanian Tomlinson als wide receiver Santonio Holmes kregen een uitnodiging, samen met nog zo’n dozijn andere spelers. Het plan heet ‘Jets West’, en is vooral om Sanchez te helpen omdat hij door een ingreep aan zijn knie nog geen voorbereidingen kon treffen.

Volgens Tomlinson zijn de trainingen voor positionele spelers. Hij had ook al met linebacker Bart Scott gepraat over trainingen in New Jersey micht de lockout nog langer doorgaan. ,,We zijn momenteel aan het plannen,” zei Tomlinson. ,,Als de lockout niet vlug stopt moeten we iets doen om ervoor te zorgen dat we allemaal samen kunnen trainen.”

De running back zit niet in met blessures. ,,Er is natuurlijk risico, maar dit is nu eenmaal wat we doen,” zei LT. ,,Op een bepaald punt hoef je je geen zorgen te maken over blessures en ga je gewoon op het veld. Als dit gedaan is moeten we weer wedstrijden spelen en we willen er niet slecht uitzien. We willen er niet uitzien alsof we niets hebben gedaan.”

Foto: cdn.everyjoe.com

Ook leuk om te lezen