Sanchez organiseert eigen training in Californië, Tebow aanwezig

Door

Jets West, zo luidt de naam van het ‘passing camp’ georganiseerd door New York Jets quarterback Mark Sanchez. In de periode tussen OTA’s en training camp zal Sanchez, evenals de afgelopen twee seizoenen, samen met zijn receivers en running backs in Californië werken aan de timing van passes. Ook Tim Tebow, die twee maanden geleden werd aangetrokken, heeft aangegeven op de uitnodiging in te zullen gaan.

Het kamp zal plaatsvinden op het footballveld van Mission Viejo High School, waar Sanchez twee jaar op school zat. De school produceerde naast Sanchez verschillende NFL spelers, waaronder Nick Reed, Ryan Powdrell en Greg Peat die allen voor de Seattle Seahawks uitkomen.

Naast Sanchez en Tebow zullen ook derde quarterback Greg McElroy, receivers Jeremy Kerley, Patrick Turner en Scotty McKnight; running backs Shonn Greene, Joe McKnight en John Conner; en tight ends Dustin Keller, Jeff Cumberland en Josh Baker zich melden in Californië. Van veteraan Santonio Holmes is nog niet bekend of hij zal deelnemen.

Het duel tussen Sanchez en Tebow is één van de aandachtspunten tijdens het aanstaande NFL preseason. De Jets hebben aangegeven dat Tebow enkel is aangetrokken als backup van Sanchez en voor de Wildcat formatie, maar Sanchez zal dit seizoen toch meer druk op zijn schouders voelen dan de afgelopen twee jaar toen de veertigjarige quarterback Mark Brunell op de bank zat.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen